Nog beschikbaar?

InloggenFAQ

Bediening Camera:

Gopro Hero3 en Hero3 + :
Power Button:
Met de power button aan de voorzijde kan je de GoPro camera aanzetten, het display geeft nu informatie weer.
Shutter Button:
Met de shutter button aan de bovenzijde kan je de opnames starten, de rode led gaat knipperen.
WiFi Button:
Met de WiFi button aan de zijkant kan je de WiFi mode inschakelen.
Met deze Wifi verbinding kan je de camera bedienen via je iPhone, iPad of Andriod telefoon of met de Remote welke bijgeleverd of gehuurd kan worden.
Het beste is om wanneer je de WiFi wilt gaan gebruiken als eerste deze inschakelt. Wanneer je deze inschakelt gaat de led aan de voorzijde blauw knipperen. De WiFi heeft 2 standen, WiFi Remote of WiFi GoPro App

Gopro App :
Met de gratis te downloaden GoProApp http://gopro.com/software-app/gopro-app kan je gemakkelijk zien wat je filmt, de camera instellingen wijzigen en de camera bedienen.
Het Wifi wachtwoord staat op de huurovereenkomst.

Gopro Accu opladen :
Met de bijgeleverde USB kabel kan je de Accu van de GoPro opladen.
Je haalt de camera uit de waterdichte behuizing. Sluit voorzichtig de USB kabel aan op de camera. De USB zijde kan je of aan je laptop hangen, een 12v Autoadapter of aan meegeleverde 220v USB adapter. Gebruik je een eigen zorg dat hij van goede kwaliteit is. Met goedkope Chinese kwaliteit kan je de camera "opblazen" .

Wasabi Accu opladen :
Optie: Met de externe Wasabi USB lader kan je 2 Accu's tegelijkertijd opladen. Gebruik bijgeleverde Wasabi 220v USB lader, deze heeft een 1,-A en 2,1A USB aansluiting.
Wanneer de Accu's in de lader worden gestoken zal de oranje led van de lege accu branden, zodra deze opgeladen is zal hij groen gaan branden.

Gopro Accu wisselen Hero 3 en Hero 3+ :
Wanneer je de accu wilt omwisselen ga dan als volgt te werk.
Zorg dat de camera en WiFi ut staan. Haal de camera uit de waterdichte behuizing. Aan de achterzijde zit een kleine vergrendeling, hou de camera op zijn kop, schuif hem opzij en het klepje (Waar Gopro op staat ) valt "open" , mocht dit niet het geval zijn geef voorzichtig een paar tikjes op de camera.
Accu kan je met het lipje eruit trekken, nieuwe op de juiste manier erin drukken. Klepje erop en klaar is kees.

Gopro Hero3 waterdicht behuizing ( tot 60m ) open maken :
Om de behuizing open te maken moet je aan de bovenzijde in het midden van de zwarte sluiting het palletje in de pijl richting drukken en vast houden. Opdat moment kan je de sluiting voorzichtig vanaf de voorkant omhoog duwen. De gemodificeerde sluitingen hebben een verlengstukje om het openen de vergemakkelijken.

Gopro Hero3 waterdicht behuizing ( tot 60m ) dicht maken :
Om de behuizing te sluiten controleer je eerst of de witte siliconen afdichting in orde is. Let er ook op dat hij netjes rondom het deurtje zit en er geen haren of vuil tussen komen te zitten, om lekken tegen voorkomen. Je klikt de sluiting eerst aan het achterdeurtje vast en drukt hem dan naar beneden in de vergrendeling. Wees er altijd zeker van dat hij goed dicht zit, waterschade is voor risico huurder.

Gopro Hero3+ waterdicht behuizing ( tot 30m )open maken :
Om de behuizing open te maken moet je aan de bovenzijde voorzichtig vanaf de voorkant omhoog trekken. Let op dit gaat vrij zwaar.

Gopro Hero3+ waterdicht behuizing ( tot 30m ) dicht maken :
Om de behuizing te sluiten controleer je eerst of de witte siliconen afdichting in orde is, vooral bij de Hero3+, daar is deze afdichting door dunnere behuizing ook wat dunner. Let er ook op dat hij netjes rondom het deurtje zit en er geen haren of vuil tussen komen te zitten, om lekken tegen voorkomen. Je klikt de sluiting eerst aan het achterdeurtje vast en drukt hem dan naar beneden. Wees er altijd zeker van dat hij goed dicht zit, waterschade is voor risico huurder.

Gopro Hero3 (ook voor Hero 3+) Skeleton behuizing :
Deze behuizing is aan de zijkant open, naast meer geluid kan je ook een externe Microfoon of de 12v aansluiting gebruiken. Deze behuizing is dus NIET waterdicht

Gopro Hero3 (ook voor Hero 3+) Wirst behuizing :
Deze behuizing kan om de pols gedragen worden bij bv skiën, duiken enz.
Om de behuizing te sluiten controleer je eerst of de witte siliconen afdichting in orde is. Let er ook op dat hij netjes rondom het deurtje zit en er geen haren of vuil tussen komen te zitten, om lekken tegen voorkomen. Je klikt de sluiting eerst aan het achterdeurtje vast en drukt hem dan naar beneden in de vergrendeling. Wees er altijd zeker van dat hij goed dicht zit, waterschade is voor risico huurder.
Micro SD Kaart plaatsen :
Als de camera uit de behuizing is kan de Micro SD kaart geplaatst worden. Som zit er een bescherm klepje over het slot, verwijder deze eerst. Probeer de Micro SD kaart voorzichtig erin te drukken, een kracht gebruiken is niet nodig. Wil hij er niet in dan heb je hem misschien verkeerd om.
Zelf heb ik de beste ervaring met de 32GB, 64GB geeft soms problemen, niet alleen in de camera maar ook bij het lezen door de laptop.
Zorg voor een juiste type kaart, snelheid 10 en liefst schrijfsnelheid > 20mb/s
Wij leveren er bij de keuze van 32GB of 64GB de door GoPro geadviseerde LEXAR Micro SD Kaartjes bij.
Kaartje verwijderen doe je door kaartje licht in te drukken. Als het goed is komt het kaartje dan eens stukje naar buiten waarna je hem eruit kan trekken.
Micro SD Kaart uitlezen :
De Micro SD Kaart kan je op 2 manieren uitlezen.
1. Door de Micro SD Kaart uit de camera te nemen en in de meegeleverde USB adapter, of SD adapter te
plaatsen. Deze kan je dan in je USB poort of in het SD slot van je Laptop plaatsen.
2. Door de camera met het bijgeleverde USB kabeltje met de laptop te verbinden.

Micro SD Kaart wissen :
De Micro SD Kaart kan je op 3 manieren wissen.
1. Door de Micro SD Kaart uit de camera te nemen en in de meegeleverde USB adapter, of SD adapter te
plaatsen. Deze kan je dan in je USB poort of in het SD slot van je Laptop plaatsen.
2. Door in het camera menu naar het prullenbak icon te gaan en delete all te doen.
3. Door de GoPro App te gebruiken en naar instellingen gaan en daar delete files SD kaart te kiezen.

Gopro monteren :
Onder de camerabehuizing schroeft men de Quick Release Buckle, gebruik hiervoor de lange zwarte bout.
Waarom, de korte komt onder het camera huis te zitten en kan je dus niet goed vast draaien.

PLAKMOUNT
De Quick Release Buckle kan je in een plak Mount klikken. Vergeet deze niet te borgen met de witte siliconen blokkering plug.
Voor op bv een helm gebruik je de licht gebogen Mount ( Curved Mount ), en de vlakke ( Flat Mount ) op vlakke delen.
Wij gebruiken alleen de originele plak Mount zodat we weten dat de juiste 3M sticker voor een optimaal resultaat gebruikt word. De plakker is alleen te verwijderen dmv warm maken met een föhn maar let op dat het oppervak niet te warm word en beschadigd cq vervormd. Dit is op eigen risico.
De plak Mount kosten € 5,- per stuk bij gebruik en blijven dan u eigendom. U kunt hem dus tot de volgende verhuur periode laten zitten.

JAWS Flex Clamp en GOOSENECK
Bij de Jaws en de Gooseneck maken we ook gebruik van de Quick Release Buckle. Hiermee kunt u de camera op deze 2 Accessoires monteren.

Suctioncup Mount
Bij de Suction Cup Mount monteer je het waterdichte huis , Skeleton behuizing of the Frame rechtstreeks op de Suctioncup, of op de verleng arm.
Zorg dat de ondergrond schoon en glad is, druk de middelste button naar beneden en haal de kunstof "hendel" om. Probeer of je hem er niet af kan trekken zodat je weet dat hij goed vast zit.

Handler seatpost Mont of Rollbar Mount
Met de Handler seatpost Mount Suction Cup Mount monteer je de camera op ronde buizen bv fiets stuur of Rollbar van de auto. De waterdichte huis, Skeleton behuizing of the Frame kan je rechtstreeks of met 1 of 2 verlengstukjes monteren.

Verlengstok
Met een uitschuifbare verlengstok kan je vanuit verschillende posities

Designed by: